Home E Verkooppunten

Onze distributie

Wij hebben verschillende verkooppunten beschikbaar om de Jotun producten zoals Demidekk te kopen. Je kunt bij zowel fysieke als online dealers terecht. Koop je bij een gecertificeerde dealer dan ben je ervan verzekerd dat je originele producten krijgt met de service die daarbij hoort. Deze dealers worden door ons getraind, hebben een goede technische kennis, verkopen originele producten en hebben een juiste omgang met klachten.

Helaas zijn er ook dealers die onze producten verkopen waar de herkomst niet bekend van is. Batchnummers worden verwijderd, houdbaarheidsdata en productiedata zijn onbekend en de support bij klachten is minimaal. Wij vragen je dan ook om Jotun aan te schaffen bij dealers die bij ons bekend zijn. Zo ben je ervan verzekerd dat je goede en kwalitatieve producten krijgt en kun je op ondersteuning rekenen van ons mocht dat nodig zijn,

En let op: als iets te mooi lijkt om waar te zijn, dan is het dat vaak ook. Trap er niet in!

Vind een verkooppunt bij jouw in de regio

      Online verkooppunten

      Onderstaande online dealers worden officieel door ons ondersteund, koop jouw producten bij één van deze dealers en je bent verzekerd van kwaliteit en service: