Een vergrijsde schutting schoonmaken

Een vergrijsde schutting schoonmaken en herstellen is essentieel om de levensduur van het hout te verlengen en de esthetische waarde te behouden. Bij Norway Coatings zorgen we ervoor dat je hier de juiste producten voor kunt kopen bij groothandels of online dealers. Deze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit, makkelijk in gebruik en zorgen voor het gewenste eindresultaat.

Hoge kwaliteit verfproducten
Langdurige houtbescherming
Verkooppunten in de Benelux

Bekijk onze producten!

Met de juiste producten een vergrijsde schutting schoonmaken

Als vooraanstaande importeur van Jotun streven we ernaar om onze klanten de beste oplossingen te bieden voor hun renovatie- en onderhoudsbehoeften. Een veelvoorkomend probleem dat we vaak tegenkomen, is de uitdaging van het schoonmaken van een vergrijsde houten schutting. Bij het schoonmaken van een vergrijsde schutting adviseren wij onze klanten om eerst losse vuildeeltjes en algen te verwijderen. Vervolgens kunnen ze gebruikmaken van een milde reiniger zoals de JOTUN KRAFTVASK, en een borstel om het hout grondiger te reinigen. Daarna is het aanbrengen van de houtbescherming van Jotun cruciaal om het hout te voeden en te beschermen. Wanneer je het hout opnieuw gaat verven, is het belangrijk om speciale verf voor vergrijsd hout te gebruiken. Door de schutting te schilderen met de juiste verf, krijgt de vergrijsde schutting een geheel frisse look.

outside-house

Bestel de juiste producten voor de schoonmaak

Bij het distribueren van Jotun-producten stellen we kwaliteit en duurzaamheid voorop. Met onze expertise en hoogwaardige producten kunnen we professionele schilders, bouwbedrijven en particulieren helpen om hun vergrijsde schuttingen nieuw leven in te blazen. Bekijk de producten voor het schoonmaken van een schutting in onze downloadbare brochures. Neem gerust contact met ons op via het contactformulier voor vragen over de Jotun-producten.