Verf voor een tuinhuis kopen

Wil je de beste verf voor je tuinhuis kopen? Dan vind je deze hoogwaardige verfproducten bij diverse verkooppunten in Nederland en België. Bij Norway Coatings leveren we een ruim assortiment van Jotun-producten aan online dealers en groothandels. Met deze producten zorg je altijd voor een mooi resultaat en een perfecte afwerking.

Hoge kwaliteit verfproducten
Langdurige houtbescherming
Verkooppunten in de Benelux

Bekijk onze producten!

Hoogwaardige verf voor je tuinhuis kopen

Bij het kopen van een houten tuinhuis kan je jezelf afvragen met welke verf je deze moet behandelen. Als importeur van Jotun weten we precies welke verf jij het beste kunt gebruiken. Wat voor een product kan je gebruiken om te schilderen en wat zijn de verschillen tussen oliën, beitsen en verven? Het is noodzakelijk om je tuinhuis te behandelen en te onderhouden met de juiste verf, zoals Jotun Demidekk. Een behandeling met een olie, beits of verf uit de Demidekk Ultimate-serie beschermt je hout tegen vocht, vuil, schimmel, vergrijzing en uv-stralen. Door je tuinhuis te beschermen en te schilderen, gaat deze langer mee en ziet het er na vele jaren nog geweldig uit. De belangrijkste verschillen tussen oliën, beitsen en verven liggen in duurzaamheid en het uiterlijk.

outside-house

Duurzaamheid

Bij het kopen van verf voor je tuinhuis is het ook belangrijk om te letten op de duurzaamheid. De duurzaamheid van een verfsysteem is mede afhankelijk van de hoeveelheid toegevoegde pigmenten en de dikte van de aangebrachte laag. Een dekkende beits of verf voldoet aan deze twee punten, waardoor je deze het beste gebruikt om de langste onderhoudsintervallen te behalen bij het schilderen van je blokhut of tuinhuis. Een olie bevat minder pigment en je brengt hiermee ook minder laagdikte aan. Dat maakt een olie de minst duurzame oplossing. Echter zou je de keuze voor een olie wel kunnen overwegen als je een natuurlijke uitstraling wilt behouden na het schilderen van je tuinhuis. Door een duurzame verf te kopen voor je tuinhuis, voorkom je problemen zoals verweerd of vergrijsd hout.

Schaf de beste verf aan voor jouw tuinhuis

Het is dus belangrijk om de juiste verf te kopen om je tuinhuis te schilderen. Bekijk de producten in onze brochures en ga op zoek naar een verkooppunt in de regio. Voor vragen over de levering van onze producten en onze verschillende verkooppunten neem je gerust contact met ons op via het contactformulier.