Verf voor vergrijsd hout kopen

Bij diverse verkooppunten en online dealers kun je verf voor vergrijsd hout kopen. Bij Norway Coatings leveren we diverse soorten verf voor vergrijsd hout aan groothandels, die je gebruikt om bijvoorbeeld verweerd hout te schilderen. Ook wanneer je vergrijsd hout wilt beitsen koop je bij onze bekende dealers de juiste producten. Hier vind je alles wat je nodig hebt wanneer je vergrijsd hardhout wilt opknappen.

Hoge kwaliteit verfproducten
Langdurige houtbescherming
Verkooppunten in de Benelux

Bekijk onze producten!

Speciale verf van hoge kwaliteit voor vergrijsd hout kopen

Onbehandeld hout heeft door weer en wind veel te verduren en zal er op den duur vergrijsd of verweerd uit komen te zien. Nu kan je de uitstraling van vergrijsd hout natuurlijk mooi vinden en het hout zo laten zonder te schilderen of beitsen, enkel is het hout niet beschermd en zal het dus na een tijd ook gaan rotten. Dat is vaak een punt waarop hout wel afgeschreven is. Om toch zoveel mogelijk de natuurlijke uitstraling van het hout te behouden kan je de speciale verf voor vergrijsd hout, DEMIDEKK TERRASSLASYR uit de Jotun Demidekk-serie kopen. Dit product is niet filmvormend en aan te brengen in slechts één laag. Doordat het product geen filmlaag vormt lijkt het alsof het hout onbehandeld is, maar je hebt wel de voordelen van de behandeling.

Vergrijsd hardhout opknappen

Heb jij hout wat vergrijsd en verweerd is en wil je het opknappen zodat het er weer als nieuw komt uit te zien? Als importeur van Jotun hebben we de perfecte oplossing voor het opknappen van vergrijsd hardhout. Gebruik de Demidekk TERRASSFIX van de Jotun Demidekk-lijn. De TERRASSFIX is ideaal om te gebruiken voor het schoonmaken van een vergrijsde schutting. Dit product haalt de kleur van het hout weer naar boven en is daarom perfect om te gebruiken vóór het schilderen en beitsen van vergrijsd of verweerd hout van vlonders, schuttingdelen of houten tuinmeubilair.

outside-house

Hoe gebruik je de TERRASSFIX?

Het verwerken van de TERRASSFIX is vrij eenvoudig, maar let echter wel op het etsende effect van dit product. Voorkom morsen op ramen, gelakte oppervlakken, kunststof of onbehandeld aluminium.

  1. Bevochtig het hout met koud water
  2. Giet de TERRASSFIX in een geschikte emmer of bak voor het aanbrengen met roller/kwast. Verdeel het product daarna gelijkmatig over het hout en laat het inwerken gedurende 15-20 minuten.
  3. Zorg dat alles vochtig blijft door het toepassen van meer DEMIDEKK TERRASFIX indien nodig.
  4. Gebruik een borstel, schrob het hout en verwijder los vuil, schimmel, enz.
  5. Spoel het oppervlak vervolgens met schoon water. Gebruik een tuinslang en geen hogedrukreiniger.

Ondanks dat de naam van het product TERRASSFIX is, kan je dit product dus ook toepassen voor het opknappen van vergrijsd hardhout en het weer te doen opleven.

Verschillende kleuren verf

Wanneer je verf voor vergrijsd hout wilt kopen, kun je zelf een kleur kiezen. De DEMIDEKK TERRASSLASYR kan worden gemengd via het Jotun Multicolor Mengsysteem. Uiteindelijk heeft dit product een semi-dekkende uitstraling. Alle kleuren van de DEMIDEKK TERRASSLASYR zijn ontwikkeld voor het opknappen van hardhout en om het hout te beschermen en te verfraaien. Een aantal van deze kleuren kan je vinden in de productbrochure. Meer kleuren zijn te bekijken bij onze verkooppunten. Wil je toch liever een dekkende afwerking? Kies dan voor de DEMIDEKK TÄCKFÄRG/PURE MATT/DETAILS of de uit de Demidekk Ultimate-serie voor je schutting, tuinmeubilair of rabatwerk. Ook dan is het wel nog steeds noodzakelijk om het hout goed te reinigen alvorens af te werken.

Knap het hardhout op met de juiste producten

Vergrijsd hardhout opknappen is een slimme keuze om de oorspronkelijke staat te herstellen. Met geweldige opties om uit te kiezen, kan je vergrijsd hout beitsen voor behoud van de natuurlijke uitstraling, of verweerd hout schilderen voor een verfrissende nieuwe look. Voordat je aan de slag gaat, is het essentieel om de juiste verf voor vergrijsd hout te kopen die bestand is tegen alle weersomstandigheden. Ga achteraf aan de slag met beitsen of schilderen, en binnen de kortste keren zal het hardhout weer stralen als nooit tevoren. Bekijk de producten in onze brochures en ga op zoek naar een verkooppunt in de regio of bestel ze bij een online groothandel. Vul het contactformulier in voor vragen over de levering van onze producten.