Rabatdelen schilderen

Norway Coatings is een importeur van Jotun-producten, oplossingen om rabatdelen mee te schilderen. Dit is belangrijk om de duurzaamheid en uitstraling van je houten gevel te behouden. We bieden een uitgebreid assortiment aan producten speciaal ontworpen voor het beitsen van rabatdelen, maar ook om deze ervoor en erna te behandelen. Met de juiste beitsen en verven zorg je ervoor dat je rabatdelen goed beschermd zijn en er jarenlang mooi uitzien.

Hoge kwaliteit verfproducten
Langdurige houtbescherming
Verkooppunten in de Benelux

Bekijk onze producten!

Rabatdelen schilderen om de kwaliteit van het hout te waarborgen

Je behoudt de kwaliteit van rabatdelen door deze te verven. Daarnaast zijn er nog meer voordelen om rabatdelen te behandelen. Ten eerste biedt schilderen een uitstekende bescherming tegen weersinvloeden zoals regen, zon en wind, wat houtrot en verkleuring voorkomt. Ten tweede helpt het beitsen van rabatdelen om de schoonheid van het hout te behouden, waardoor je gevel er altijd verzorgd uitziet. Ook bespaar je op kosten doordat je de levensduur van de rabatdelen verlengt. Hierdoor zijn er minder reparaties en vervangingen nodig. Dit geldt niet alleen voor rabatdelen, maar ook voor andere houten geveldelen zoals dakgootconstructies, dakkapellen en gevelbekleding.

outside-house

Verf- en bijbehorende producten om rabatdelen te behandelen

Om rabatdelen te verven, biedt Norway Coatings diverse producten aan. De Demidekk Infinity Pure Matt is een beits die zorgt voor een strakke, matte afwerking met uitstekend kleurbehoud en uv-bescherming. Aan de andere kant bieden we ook Demidekk Ultimate Täckfärg aan. Dit is een watergedragen, dekkende beits die lange onderhoudsintervallen mogelijk maakt en perfecte dekking biedt. Voorafgaand aan het beitsen kun je jouw rabatdelen het best behandelen met de Visir Oljegrunning Klar. Deze grondlaag zorgt voor een betere hechting van de beits en biedt extra bescherming tegen vocht en schimmel. Na het schilderen kun je jouw rabatdelen schoonmaken met de Jotun Kraftvask. Dit reinigingsmiddel verwijdert vuil en algen, waardoor het hout in optimale conditie blijft.

Koop jouw producten online of bij een winkel in de buurt

Om jouw rabatdelen op de juiste manier te behandelen en schilderen, koop je jouw producten bij een erkende groothandel waar we mee samenwerken. Hier vind je diverse Jotun-producten, zodat je altijd de juiste middelen hebt voor jouw schilderproject. Of je nu kiest voor een fysieke winkel of een online aankoop, je vindt altijd een winkel in jouw buurt. Kies voor onze producten voor een kwaliteitsvol resultaat.