Home E Over Norway Coatings

Duurzame houtbescherming met Norway Coatings sinds 2002

Wij zijn de officiële importeur van Jotun decoratieve houtbeschermingsproducten voor de Benelux en Noord-Frankrijk. Al 50 jaar distribueert Jotun haar producten op de Nederlandse markt. We leggen de nadruk op kwaliteit, innovatie en duurzaamheid en streven ernaar om klanten hoogwaardige oplossingen te bieden die zowel milieuvriendelijk als technisch geavanceerd zijn.

Norway Coatings biedt als importeur van de producten van Jotun een brede selectie aan duurzame en kwalitatief hoogstaande houtbeschermingsproducten uit Scandinavië. Met onze kennis, onderscheidend vermogen en producten bieden wij een actieve meerwaarde aan onze klanten in Nederland, België en Frankrijk.

Achter onze producten onder de merknaam DEMIDEKK zit meer dan 50 jaar ervaring en onderzoek in het uitdagende Scandinavische klimaat. Het is dan ook niet gek dat Jotun dé marktleider is in Scandinavië als het gaat om houtbescherming. Wij zijn er dan ook trots op om dit merk uit te dragen bij onze klanten.

 

Bas Jessurun

Directeur , Norway Coatings B.V.

Oprichting

Norway Coatings is in 2002 opgericht als zelfstandig distributeur van de Jotun decoratieve producten. Middels een exclusief distributeurschap worden de Jotun decoratieve producten in de Benelux en Noord Frankrijk via verschillende dealers op de markt gebracht. Dankzij haar unieke positie biedt Norway Coatings haar klanten de productinnovaties en continuïteit van de wereldspeler Jotun. Daarnaast treedt Norway Coatings op als dé betrouwbare partner die snel en flexibel inspeelt op al uw vragen en uitdagingen.

Kwaliteit

Waar Jotun de pinguïn tot beeldmerk heeft gemaakt is het bij Norway Coatings de Noorse nationale vlag. De pinguïn symboliseert handhaving onder alle weersomstandigheden, net zoals de coatings van Jotun. De noorse vlag symboliseert de Scandinavische betrouwbaarheid en kwaliteit. Voor al uw vragen of een vrijblijvend verftechnisch advies kunt u altijd bij ons terecht via onderstaande contactgegevens.

Onze producten

De Jotun producten zijn van zeer hoge kwaliteit en uitermate betrouwbaar wat betreft hun technische prestaties. Samen met Jotun is Norway Coatings in staat duurzame producten op de markt te brengen met behoud van kwaliteit. Jotun staat bijvoorbeeld al 50 jaar bekend om zijn houtbeschermingsproducten onder de naam Demidekk.

Demidekk houtverven zijn van hoge kwaliteit en hebben een superieure duurzaamheid. In een tijd van lagere onderhoudsbudgetten is levensduur van materialen belangrijker dan ooit. Demidekk past perfect in dat kader. Behalve Demidekk staat Jotun ook bekend om andere producten voor houten ondergronden zoals: Trebitt, Benar, Panellakk en Trestjerner

Voor deskundig advies en ondersteuning kunt u terecht bij Norway Coatings. Samen met het team van specialisten helpen wij u graag bij verftechnische vraagstukken.