Jotun Demidekk kopen

Bij Norway Coatings hebben we verschillende verkooppunten beschikbaar om de Jotun producten, zoals Demidekk te kopen. Je kunt bij zowel fysieke als online dealers terecht. Koop je bij een gecertificeerde dealer, dan ben je ervan verzekerd dat je originele producten krijgt met de service die daarbij hoort. Deze dealers worden door ons getraind, hebben een goede technische kennis, verkopen originele producten en hebben een juiste omgang met klachten.

Hoge kwaliteit verfproducten
Langdurige houtbescherming
Verkooppunten in de Benelux

Bekijk onze producten!

De Jotun Demidekk kopen bij bekende dealers

Als importeur van Jotun werken we enkel samen met betrouwbare dealers. Helaas zijn er ook dealers die onze producten verkopen waarvan de herkomst niet bekend is. Batchnummers worden verwijderd, houdbaarheidsdata en productiedata zijn onbekend en de support bij klachten is minimaal. Wij vragen je dan ook om Jotun Demidekk te kopen bij verkooppunten en handelaars die bij ons bekend zijn. Zo ben je ervan verzekerd dat je goede en kwalitatieve producten krijgt en kun je op onze ondersteuning rekenen mocht dat nodig zijn. Je kunt bij onze dealers diverse producten van Jotun kopen, zoals Demidekk, die je het beste gebruikt voor houtbescherming. De Demidekk ultimate  is bovendien speciaal ontworpen voor de bescherming en afwerking van houten oppervlakten. Om het hout extra te beschermen kun je de Jotun-primer gebruiken. Hiermee verbeter je de hechting van de uiteindelijke verflaag. Met de Jotun Demidekk-producten weet je zeker dat het eindresultaat er perfect komt uit te zien.

Fysieke winkels en online dealers

Wij leveren de Jotun-producten voornamelijk via het uitgebreide groothandelskanaal. Bekijk de verkooppunten en groothandels in jouw regio. De betrouwbare dealers waarmee we samenwerken worden officieel door ons ondersteund. Koop je producten bij één van onze dealers en je bent verzekerd van kwaliteit en service.

Koop de producten bij betrouwbare partners

Bekijk de producten van Jotun Demidekk in onze brochures en aarzel niet om deze te kopen bij onze bekende dealers. Heb je vragen over de Jotun-producten? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier. Onze medewerkers voorzien je graag van deskundig advies en raden je de beste verkooppunten en online dealers aan.