Houten geveldelen behandelen

Houten geveldelen behandelen is belangrijk voor de duurzaamheid van je woning. Norway Coatings is importeur van Jotun-producten waarmee je jouw houten geveldelen kunt beitsen en beschermen. Of je nu kiest voor een online aankoop of een bezoek aan een fysieke winkel, je vindt altijd de juiste producten om houten geveldelen mee te verven. Zo ben je zeker van langdurige bescherming en een prachtig eindresultaat.

Hoge kwaliteit verfproducten
Langdurige houtbescherming
Verkooppunten in de Benelux

Bekijk onze producten!

De voordelen van houten geveldelen behandelen

Er zijn talloze voordelen verbonden aan het behandelen van houten geveldelen. Wanneer je besluit houten geveldelen te beitsen, zorg je voor een uitstekende houtbescherming. De houten geveldelen worden door het beitsen namelijk beschermd tegen weersinvloeden, waardoor het minder snel beschadigd door regen, zon en wind. Ten tweede zorgt het verven van houten geveldelen voor een aantrekkelijke afwerking, die de natuurlijke schoonheid van het hout accentueert. Als laatste zorgt regelmatig schilderen van houten geveldelen ervoor dat de levensduur van het hout aanzienlijk wordt verlengd, wat op de lange termijn kostenbesparend is. Wanneer je specifiek besluit om Canexel te schilderen, is dit een ideale manier om de kleur en bescherming van dit type houtvezelplaat te behouden.

outside-house

Kwalitatieve producten om jouw houten geveldelen mee te schilderen

Om houten geveldelen te verven, verkopen wij hoogwaardige Jotun-producten aan die je bij verschillende groothandels in de Benelux kunt kopen. Demidekk Infinity Pure Matt is bijvoorbeeld een beits die zorgt voor een strakke, matte afwerking met uitstekend kleurbehoud en bescherming tegen uv-straling. Demidekk Ultimate Täckfärg is een watergedragen, dekkende beits die lange onderhoudsintervallen mogelijk maakt en perfect is voor diverse houtoppervlakken. Voorafgaand aan het beitsen kun je jouw houten geveldelen behandelen met Visir Oljegrunning Klar. Dit product zorgt voor een goede hechting van de beits en biedt bovendien extra bescherming tegen vocht en schimmel. Na het schilderen kun je jouw houten geveldelen schoonmaken met Jotun Kraftvask. Dit reinigingsmiddel verwijdert vuil en algen en houdt het hout in optimale conditie.

Koop jouw verfproducten bij een betrouwbare groothandel

Vertrouw op de kwaliteit en expertise van Jotun-producten en zorg ervoor dat jouw houten geveldelen jarenlang beschermd en prachtig blijven. Voor het beste resultaat, koop je jouw producten om houten geveldelen te behandelen bij een betrouwbare groothandel. Of je nu kiest voor een fysieke winkel of een online aankoop, je vindt altijd een winkel in jouw buurt om producten te vinden om houten geveldelen mee te verven.