Hardhout schilderen

Bij Norway Coatings hebben we de ultieme oplossing om hardhout te schilderen. Als distributeur van Jotun leveren we hoogwaardige producten, waardoor hardhout verven een fluitje van een cent wordt. We leveren aan groothandels alles wat je nodig hebt voor een mooie en duurzame afwerking van hout. Deze producten schaf je gemakkelijk aan bij een verkooppunt of een online dealer.

Hoge kwaliteit verfproducten
Langdurige houtbescherming
Verkooppunten in de Benelux

Bekijk onze producten!

De beste producten op hardhout te schilderen

Als importeur van Jotun begrijpen we als geen ander dat hardhout een waardevolle investering is en daarom verdient het de beste bescherming. Met de verf en coatings ben je na het verven van hardhout verzekerd van langdurige resultaten die bestand zijn tegen de tand des tijds. Zo biedt de Jotun Demidekk perfecte bescherming tegen extreme weersomstandigheden. Na het schilderen van hardhout, beschermt het ook tegen slijtage en vervaging, zodat het hout er jarenlang mooi uit blijft zien. Met de speciaal ontwikkelde verven bereik je een naadloze dekking en behoud je de natuurlijke schoonheid van het hardhout. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over afbladderen of verkleuring. Bij onze bekende verkooppunten koop je diverse producten om hardhout te verven, maar je vindt bijvoorbeeld er ook producten voor het schilderen van geïmpregneerd hout. Daarnaast verkopen ze op deze locaties ook speciale verf om Canexel te schilderen.

outside-house

Bestel diverse soorten verf online

Waarom genoegen nemen met gewone verf, terwijl je met Jotun-producten de garantie krijgt op een onberispelijke afwerking? Ontdek vandaag nog het uitgebreide assortiment aan verven, beits en coatings voor het schilderen van hardhout. Maak van je project een succes en geef het hardhout de zorg en bescherming die het verdient! Bekijk de producten in onze brochures en bestel ze online bij een bekende dealer. Vul het contactformulier in voor meer informatie of wanneer je vragen hebt over de producten.