Geïmpregneerd hout schilderen

Wanneer je geïmpregneerd hout wilt schilderen, vind je bij de dealers van Norway Coatings precies wat je nodig hebt. Als distributeur van Jotun-producten leveren wij hoogwaardige verfproducten aan verschillende groothandels in de Benelux. Deze producten worden onder andere gebruikt voor het verven van geïmpregneerd hout. Ook wanneer je als leverancier onze producten wilt verkopen aan bouwbedrijven, schilders of particulieren, zit je bij ons goed.

Hoge kwaliteit verfproducten
Langdurige houtbescherming
Verkooppunten in de Benelux

Bekijk onze producten!

Geïmpregneerd hout schilderen met producten van topkwaliteit

Geïmpregneerd hout is populair vanwege de duurzaamheid en weerbestendigheid, maar het heeft bij het schilderen nog steeds extra houtbescherming nodig om het hout in topconditie te houden. Met de speciaal ontworpen producten van Demidekk Ultimate is dat een fluitje van een cent. Of je nu een schuur, tuinmeubel of terras van geïmpregneerd hout hebt, de producten die we aanbieden zijn perfect voor verschillende toepassingen. Van douglas-hout tot geïmpregneerde planken, wij hebben de juiste oplossing voor al jouw houtwerk. De hoogwaardige producten bieden na het schilderen een langdurige bescherming tegen uv-straling, vocht en schimmels, waardoor het geïmpregneerde houtwerk er jarenlang goed blijft uitzien.

outside-house

Bezoek een verkooppunt in je regio

Als officiële importeur van Jotun zorgen we ervoor dat je de juiste producten kunt aanschaffen om geïmpregneerd hout te schilderen. Bekijk de producten in onze brochures en ga op zoek naar een verkooppunt in de regio. Voor vragen over het importeren van onze producten, neem je gerust contact met ons op via het contactformulier.