Geïmpregneerd hout schilderen

Wanneer je geïmpregneerd hout wilt schilderen, vind je bij de partners van Norway Coatings precies wat je nodig hebt. Als distributeur van Jotun-producten leveren wij hoogwaardige verfproducten aan verschillende groothandels in de Benelux. Deze producten worden onder andere gebruikt voor het behandelen van geïmpregneerd hout. Ook wanneer je als leverancier onze producten wilt verkopen aan bouwbedrijven, schilders of particulieren, zit je bij ons goed.

Hoge kwaliteit verfproducten
Langdurige houtbescherming
Verkooppunten in de Benelux

Bekijk onze producten!

Geïmpregneerd hout schilderen met producten van topkwaliteit

Geïmpregneerd hout is behandeld met chemische middelen om het beter te beschermen tegen houtrot, insecten en schimmel. Dit maakt het een uitstekende keuze voor buitentoepassingen zoals terrassen, schuttingen en houten geveldelen. Ondanks deze behandelingen, blijft het belangrijk om geïmpregneerd hout te schilderen. Met de speciaal ontworpen producten van Jotun kan je eenvoudig geïmpregneerd hout behandelen. De Jotun Demidekk-serie biedt een breed scala aan producten die specifiek zijn ontwikkeld voor de bescherming van geïmpregneerd hout. De Demidekk Terrasslasyr is bijvoorbeeld een waterverdunbare, niet filmvormende transparante beits om geïmpregneerd hout me te behandelen. Het product is waterafstotend, voorkomt scheuren in het hout en bevat bestanddelen tegen schadelijke effecten van uv-licht, schimmels en houtrot. Het product is gemakkelijk aan te brengen en heeft een uitstekende dekking, wat zorgt voor een gelijkmatig resultaat zonder strepen.

outside-house

Koop jouw producten bij een dealer

Koop producten om geïmpregneerd hout te behandelen bij een van onze dealers. Als officiële importeur van Jotun zorgen we ervoor dat je de juiste producten kunt aanschaffen om geïmpregneerd hout te schilderen. Bekijk de producten in onze brochures, waar je gedetailleerde informatie vindt over de eigenschappen en voordelen van elk product.