Douglas-hout schilderen

Ben je op zoek naar de beste oplossing om Douglas-hout te schilderen? Zoek dan niet verder! Bij Norway Coatings importeren we hoogwaardige verfproducten van Jotun, die we vervolgens leveren aan diverse groothandels. Je gebruikt de Jotun-producten gemakkelijk om op een effectieve manier Douglas-hout te schilderen.

Hoge kwaliteit verfproducten
Langdurige houtbescherming
Verkooppunten in de Benelux

Bekijk onze producten!

Diverse producten om Douglas-hout te schilderen

Douglas-hout is prachtig en kent verschillende kleurgradaties, maar het heeft een goede houtbescherming nodig om het natuurlijke resultaat te behouden en te verlengen. Als officiële importeur van Jotun leveren we aan onze dealers hoogwaardige verfproducten, waarmee je douglas-hout kunt schilderen. Zo importeren we producten voor het schilderen van een blokhut, maar ook diverse andere houtoppervlakten. Voordat je begint met schilderen van douglas-hout, is een goede voorbereiding essentieel. Een Jotun-primer zorgt voor een optimale hechting en een duurzaam resultaat. De producten uit onze brochure bieden een langdurige bescherming tegen weersinvloeden, uv-straling en vergrijzing, waardoor het douglas-hout er jarenlang als nieuw zal uitzien. Bovendien zijn deze verfproducten ook te gebruiken voor andere soorten houtwerk, zoals vergrijsd hout.

outside-house

Schaf hoogwaardige producten aan

Als distributeur en specialist begrijpen we hoe belangrijk het is om douglas-hout te koesteren en te beschermen. Daarom bieden wij alleen de beste producten op de markt aan. Kies ervoor om douglas-hout te schilderen met hoogwaardig Jotun-producten. Bezoek een verkooppunt om de producten aan te schaffen of bestel ze online bij een betrouwbare dealer. Wanneer je als groothandel deze producten wilt gaan verkopen, kun je contact met ons opnemen via het contactformulier.