Demidekk Ultimate Täckfärg

Demidekk Ultimate Täckfärg is de ideale keuze voor wie op zoek is naar een duurzame, watergedragen, dekkende beits voor buiten. Als importeur van dit topmerk zorgen we er bij Norway Coatings voor dat je altijd toegang hebt tot de beste houtbeschermingsproducten op de markt. De Demidekk Ultimate Täckfärg biedt lange onderhoudsintervallen, waardoor je langer geniet van perfect beschermd hout zonder veelvuldig onderhoud.

Hoge kwaliteit verfproducten
Langdurige houtbescherming
Verkooppunten in de Benelux

Bekijk onze producten!

De toepassingen van Demidekk Ultimate Täckfärg kopen

Demidekk Ultimate Täckfärg is een veelzijdig product dat de houtstructuur accentueert en geschikt is voor diverse ondergronden, waaronder hout en steenachtige oppervlakken. Dit product is ideaal voor houtrijke geveldelen zoals dakgootconstructies, dakkapellen, overstekken, rabatdelen, houtskeletbouw, houtstapelbouw en gevelbetimmering. Deze beits biedt uitstekende bescherming tegen weersinvloeden en uv-straling, waardoor de levensduur van het hout aanzienlijk wordt verlengd. Ook is het product eenvoudig aan te brengen en heeft het een snelle droogtijd. Dankzij het Jotun Multicolor-mengsysteem zijn er duizenden kleuren beschikbaar, zodat je altijd de perfecte tint voor jouw project vindt.

Jotun Demidekk

Koop jouw product voor een goede bescherming

Voor optimale bescherming van je buitenhout zijn Jotun-producten de beste keuze. Vind een (online) verkooppunt in jouw buurt en schaf de Demidekk Ultimate Täckfärg aan voor de beste bescherming. Hier kan je ook andere Jotun Demidekk-producten kopen die perfect zijn voor diverse toepassingen.