Demidekk Infinity Pure Matt

Norway Coatings is een importeur van de Demidekk Infinity Pure Matt, een van de beste houtbeschermingsproducten op de markt. Demidekk Infinity Pure Matt is uitermate geschikt voor toepassing op houtrijke gevelelementen zoals gevelbetimmering, houtskeletbouw, houtstapelbouw, dakkapellen en overstekken, waar een extra matte en duurzame uitstraling gewenst is.

Hoge kwaliteit verfproducten
Langdurige houtbescherming
Verkooppunten in de Benelux

Bekijk onze producten!

De voornaamste kenmerken van de Demidekk Infinity Pure Matt

Demidekk Infinity Pure Matt is een dekkende, super matte hybride beitsverf op waterbasis die zelfreinigend is en een ideale houtbescherming biedt. Deze verf laat de houtstructuur duidelijk zichtbaar en biedt perfecte dekking en bescherming tegen uv-straling, waardoor rabatdelen en ander hout tot wel twaalf jaar onderhoudsarm blijft. Bovendien droogt de verf snel, wat het schilderproces efficiënt maakt. Voor een duurzaam resultaat reinig je het oppervlak na de behandeling met Jotun Kraftvask. Behandel het hout vooraf met de Visir Oljegrunning Klar.

outside-house

Koop jouw product voor een goede bescherming

Voor optimale bescherming van je buitenhout zijn de Jotun-producten de beste keuze. Met zijn lange levensduur en uitstekende bescherming zorgt deze beits voor een duurzame en mooie afwerking van je houtprojecten. Naast de Demidekk Infinity Pure Matt kun je hier ook Demidekk Infinity Details kopen, een variant die ideaal is voor een ander eindresultaat, zodat je altijd de juiste afwerking voor jouw project hebt. Vind een (online) winkel in jouw buurt en schaf Demidekk Infinity Pure Matt aan.