Demidekk Infinity Details

Demidekk Infinity Details is een dekkende zijdeglanzende beits speciaal ontwikkeld voor houtwerk zoals ramen, deuren, kozijnen, dakgoten en ander buitenmateriaal. Als importeur van dit product zorgen wij bij Norway Coatings ervoor dat je altijd de beste bescherming binnen handbereik hebt. Met Demidekk Infinity Details geef je al je buitenhoutwerk de beste zorg.

Hoge kwaliteit verfproducten
Langdurige houtbescherming
Verkooppunten in de Benelux

Bekijk onze producten!

De eigenschappen van de Demidekk Infinity Details

Demidekk Infinity Details heeft een uitstekende vloeiing en is slijtvaster dan de reguliere Demidekk Ultimate Täckfärg wat het perfect maakt voor intensief gebruikte oppervlakken zoals tuinmeubilair en schuttingen. De beits zorgt ervoor dat vocht gemakkelijk kan ontsnappen, wat helpt om de integriteit van het hout te behouden. Bovendien biedt het een perfecte dekking en bescherming tegen uv-straling, waardoor het hout minder snel verkleurt en degradeert door de zon. De makkelijke en soepele verwerking zorgt voor een goede hechting en een duurzaam resultaat.

outside-house

Koop dit product bij een erkende dealer

Voor de beste houtbescherming koop je Demidekk Infinity Details bij een erkend dealer. Hier vind je ook een breed scala aan Jotun-producten die bekend staan om hun kwaliteit en duurzaamheid, zodat je altijd de perfecte beits vindt voor al je houtbeschermingsprojecten. Wil je bijvoorbeeld liever een mat eindresultaat? Dan is de Demidekk Infinity Pure Matt de oplossing. Bezoek een (online) winkel in jouw buurt en schaf Demidekk Infinity Details aan om je houtwerk mooi te houden.