Canexel schilderen

Het is belangrijk om de juiste verf te kopen wanneer je Canexel wilt schilderen. Voor het behandelen en verven van Canexel, een type geperst hout dat vaak voor gevelbekleding wordt gebruikt, zijn Jotun-producten bijzonder geschikt. Bij Norway Coatings leveren we deze hoogwaardige verf aan diverse groothandels in de Benelux. Met een breed scala aan kleuren en afwerkingen zorgt de Canexel-verf voor een aantrekkelijke en duurzame afwerking die elke gevel in topconditie houdt.

Hoge kwaliteit verfproducten
Langdurige houtbescherming
Verkooppunten in de Benelux

Bekijk onze producten!

De voordelen van Canexel schilderen

Verf kopen om je Canexel mee te schilderen biedt tal van voordelen ten opzichte van het volledig vervangen van je gevelbekleding. Door de juiste verf voor Canexel te kopen, kan je de levensduur van je gevel aanzienlijk verlengen en bespaar je op de kosten en moeite van vervanging. Een uitstekende keuze voor het verven van Canexel is de Demidekk Ultimate Täckfärg, een hoogwaardige dekkende beits uit Noorwegen. De speciaal ontworpen beits om Canexel mee te verven is perfect afgestemd op dit type gevelbekleding, waardoor je een langdurige houtbescherming krijgt. Ook staat dit product bekend om zijn zeer hoge elasticiteit, wat betekent dat het met de gevelbekleding meewerkt en voorkomt dat er barsten en scheuren ontstaan in de ondergrond. Dit is belangrijk voor het behoud van de structuur van je gevel, aangezien er zonder beschadigingen geen vocht van buitenaf in de ondergrond kan treden.

outside-house

Canexel behandelen na het verven

Na het verven van het Canexel is het belangrijk om de gevel goed te onderhouden om de duurzaamheid van het verfsysteem te verlengen. Een effectieve manier om dit na het schilderen te doen is door het Canexel periodiek te behandelen met een sopje van water en Jotun Kraftvask. Dit product kan je ook kopen bij een van onze dealers, net als de verf voor Canexel. Deze reiniger is speciaal ontwikkeld om vuil, vet en andere verontreinigingen te verwijderen zonder de verflaag te beschadigen. Door regelmatig het Canexel te handelen na het schilderen, blijft de verf in optimale conditie, waardoor de beschermende eigenschappen van het Canexel behouden blijven. 

Koop jouw verf en reiniger bij een verkooppunt in de buurt

Als de officiële importeur van Jotun werken we enkel samen met betrouwbare dealers, zodat je altijd de juiste verf en reiniger kunt kopen om jouw Canexel mee te behandelen. Bekijk de producten in onze downloadbare brochures. Onze specialisten geven je graag advies over ons ruime aanbod. Ga op zoek naar een winkel in de buurt of kies ervoor om de verf en reiniger om je Canexel mee te behandelen online te kopen.