Blokhut schilderen

Bij Norway Coatings kun je terecht voor topkwaliteit producten van diverse erkende dealers om jouw blokhut te schilderen. Onze collectie omvat alles wat je nodig hebt om jouw blokhut een frisse en duurzame uitstraling te geven. Of je nu een doe-het-zelver bent of een professional, wij bieden producten die perfect aansluiten bij jouw project.

Hoge kwaliteit verfproducten
Langdurige houtbescherming
Verkooppunten in de Benelux

Bekijk onze producten!

De juiste producten om jouw blokhut te schilderen

Om een blokhut te schilderen, zijn er verschillende stappen die je moet volgen voor een mooi en duurzaam resultaat. Verwijder eerst vuil, stof, en eventuele schimmels met een geschikte reiniger. Gebruik daarna een hoogwaardige houtprimer, bijvoorbeeld de Jotun-primer, voor een betere hechting van de verf en voor het verlengen van het schilderwerk. Voor het verven raden wij de Jotun Demidekk aan, een toonaangevend merk dat bekend staat om zijn uitzonderlijke dekking, duurzaamheid en lange onderhoudsintervallen. Deze producten zijn niet alleen ideaal voor het schilderen van je blokhut, maar ook perfect voor het verven van je tuinhuis.

outside-house

Vind jouw producten bij een verkooppunt of online

Ben je op zoek naar de juiste producten om jouw blokhut professioneel te schilderen? Met de Jotun-producten kies je voor kwaliteit en een professionele uitstraling. Als Jotun-importeur hebben we samenwerkingen met diverse dealers. Zo vind je altijd de juiste verf, beits of olie. Bekijk onze downloads met verfproducten om het uitgebreide aanbod te zien. Vervolgens kun je een verkooppunt in jouw buurt zoeken om de artikelen te kopen. Zo ben je verzekerd van de beste producten voor jouw blokhut.